Про освіту

В Сокалі Мала академія наук запрошує учнів взяти участь у конкурсі “Мій родовід-2022”

ЗАПРОШУЄМО ДО КОНКУРСУ «МІЙ РОДОВІД – 2022»

З метою  реалізації завдань програми «Обдаровані діти Сокальщини», в рамках співпраці  з благодійним фондом «Майбутнє України. Сокальщина» РО «Союз українок», за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Сокальської міської ради, Сокальського ЦПРПП,  щорічно проводяться конкурси для обдарованих учнів, які сприяють розвитку творчості, активізації науково-дослідної діяльності.

Конкурс науково-дослідницьких робіт «Мій родовід» проводиться з метою збереження сімейних традицій, дослідження родинної спадщини, формування національних та родинних цінностей учнівської молоді, формування навиків науково-дослідницької роботи. Захід є актуальним в контексті реалізації завдань концепції національно-патріотичного виховання.

До участі запрошуємо учнів 8-11-х класів ЗЗСО та вихованців ЗПО. Конкурс проходить у три етапи:

– І етап (заочне оцінювання роботи) – з 15 по 30 квітня 2022 р.;

– ІІ етап («Круглий стіл» з участю конкурсантів)  – 6 травня 2022 р.;

-ІІІ етап (нагородження переможців та учасників грамотами та грошовими винагородами) – 25 травня 2022 р., під час Урочистої академії МАН з нагоди завершення навчального року.

До 15 квітня 2022 р.  подати учнівські  роботи, які відповідають вимогам до написання науково-дослідницьких робіт,  у Сокальську МАНУМ імені Ігоря Богачевського.

Конкурс проводиться за номінаціями:

– «Родовід моєї сім’ї»;

– «Реліквії моєї сім’ї»;

– «Сімейні династії»;

– «Родинні таланти»;

-«Традиції моєї сім’ї»;

-«Видатні родини мого краю».

З нетерпінням чекаємо на ваші наукові дослідження!

Голос Сокальщини на GoogleNews