Цей суп можна варити не тільки з гарбузом, але і з картоплею
- Кількість порцій: 8
- Час приготування 45хв.
Інгредієнти
Сочевиця | 2 Склянки |
Цибуля ріпчаста | 1 Штука |
Часник | 2 Зубчики |
Гарбуз (м якоть) | 500 Грамів |
Квасоля червона консервована | 400 Грамів |
соус песто | 100 Грамів |
Бульйон курячий або овочевий | 1 Літр |
Перець чилі зелений маринований | 125 Грамів |
Трави пряні сушені | 1 Чайна ложка |
Перець чилі мелений | 1 Чайна ложка |
Олія рослинна | За смаком |
Сіль | За смаком |
Для прикраси:
Сир пармезан стружка | 30 Грамів |
Лайм (шматочки) | За смаком |
Спосіб приготування
- Гарбуз наріжте шматочками. Очистіть і наріжте цибулю і часник. Розігрійте на сковороді 2 ч. л. олії, обсмажте протягом 3 хвилин цибулю і часник, посипати сухими травами і спеціями, посоліть, смажте ще 3 хвилини, помішуючи.
- Перекладіть овочі в каструлю. Додайте бульйон, сочевицю, нарізаний гарбуз, варіть 10 хвилин. Викладіть соус песто, нарізаний маринований чилі і консервовану квасоля, варіть ще 5 хвилин, до готовності сочевиці.
- Подавайте суп, посипавши пармезаном і прикрасивши скибочками лайма.