Цей омлет зручно брати з собою в ланчбоксі – в офіс або на навчання
- Кількість порцій: 1
- Час приготування 15хв.
Інгредієнти
Яйці | 1 Штука |
Нарізаний кріп | 2 Столові ложки |
Молоко | 2 Столові ложки |
Шинка (скибочки) | 2 Штуки |
Вершковий сир | 2 Столові ложки |
Шпинат | 1/2 Пучка |
Спосіб приготування
- Шпинат припустіть на сковороді, поки він не стане м’яким яким, відкладіть на тарілку.
- Бекон обсмажте на антипригарній сковороді без масла, покладіть на паперовий рушник.
- Збийте яйце з молоком і посмажте тонкий омлет на тій же сковороді, де смажився бекон.
- Перекладіть готовий омлет на лист пергаменту. Зверху викладіть вершковий сир, скибочки бекону, шпинат. Згорніть у вигляді рулету і помістіть в контейнер.