Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Шептицького

Рол-омлет

Цей омлет зручно брати з собою в ланчбоксі – в офіс або на навчання

Інгредієнти

Яйці 1 Штука
Нарізаний кріп 2 Столові ложки
Молоко 2 Столові ложки
Шинка (скибочки) 2 Штуки
Вершковий сир 2 Столові ложки
Шпинат 1/2 Пучка

Спосіб приготування

  1. Шпинат припустіть на сковороді, поки він не стане м’яким яким, відкладіть на тарілку.
  2. Бекон обсмажте на антипригарній сковороді без масла, покладіть на паперовий рушник.
  3. Збийте яйце з молоком і посмажте тонкий омлет на тій же сковороді, де смажився бекон.
  4. Перекладіть готовий омлет на лист пергаменту. Зверху викладіть вершковий сир, скибочки бекону, шпинат. Згорніть у вигляді рулету і помістіть в контейнер.
Exit mobile version