Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Шептицького

Як вибрати каву заварну

Любителі натурального, меленої або заварного кави, стверджують, що такий напій більш натуральний і корисний для здоров’я, ніж розчинний. У свою чергу, ті, хто вважає за краще останній варіант, впевнені, що він нічим не відрізняється від свого більш дорогого і заморочливого в приготуванні аналога. Варто розглянути особливості, проаналізувати переваги і недоліки обох різновидів.

Кава заварний приваблює багатьох натуральним смаком і ароматом. Але він коштує дорожче розчинної, доступність якого багатьом користувачам здається очевидною перевагою. Іншим, навпаки, не подобається занадто нудотний смак останнього. До того ж, в магазинах рідко коли в вигляді розчинної продають натуральний продукт. У більшості випадків, це штучні добавки, які не принесуть здоров’ю ніякої користі.

Чому не варто пити розчинну каву?

Серед головних переваг цього продукту – доступна вартість і швидке приготування. Такий варіант часто купують ті, у кого на роботі чи вдома немає ні турки, ні кавоварки. Дійсно, все гранично просто – засипав порошок з пакетика в чашку і залив гарячою водою. Напій повинен трохи постояти, і все – готово. Зазвичай він продається в пакетиках з уже доданим цукром і сухими вершками.

Але недоліки розчинної кави істотні, і потрібно врахувати заздалегідь, щоб уникнути проблем, пов’язаних з цим продуктом. Зокрема, він:

Exit mobile version