У Червоноградському районі відбулось відкриття оновлених потужностей одного з найдавніших млинів.
Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА.
Історія млина розпочалась ще у 2003 році, у 2019 році були проведені капітальні ремонтні роботи механізмів млина. Запрацювало приміщення, облаштоване необхідним обладнанням для виготовлення борошна.
На сьогодні обсяги переробки – це 7,5 т зерна на день.
Створена власна TM «Батьківський Млин», виготовлені кліше для упаковки крафтового борошна: 1кг, 2 кг, 5 кг, 40кг.
«Проекти з крафтового виробництва подібні на талановитих дітей. Вони потребують багато уваги, інвестицій і незламної віри в успіх. «Батьківський млин» є таким проектом і ми дуже тішимось тим, що власники вирішили продовжити його діяльність. Якісний унікальний продукт завжди знайде свого споживача», – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.