Цікаво знати

Наймодніші сукні сезону весна-літо 2019

Настало довгоочікуване тепло і, знімаючи пуховики, чоботи та інші атрибути зимового гардеробу, ми згадуємо про жіночність. Хочеться швидше надіти сукню, туфлі, накинути легке пальто і насолодиться теплом і сонцем в повній мірі. Перед оновленням весняного гардеробу, дізнайтеся про тренди сезону. Про них розкажуть стилісти інтернет магазину одягу Gepur. Свою ідеальну сукню шукайте тут https://ua.gepur.com/catalog/platya.

Ніжно рожеві тканини

Зараз в моді ніжні зефірні відтінки: пильно-рожевий, бузковий, кораловий. Шовкова або шифонова сукня в таких кольорах створить ніжну жіночну атмосферу. Обирайте приталені моделі з плісировкою або широкою спідницею. Оборки і драпірування будуть доречними.

Простора в’язка і бахрома

Актуальні плаття нагадують то рибальську сітку, то кольчугу, в залежності від кольору і загального настрою наряду. За компанію з цим трендом добре піде ще один – бахрома. Обирайте моделі з бахромою в якості декору або варіанти прикрашені таким способом по всій довжині.

Мереживо

Виключно жіночий атрибут гардероба, далекий родич білизняного стилю. Обирайте мереживні сукні яскравих кольорів і оригінального крою. Така кількість декору в сукні нехай вас не лякає. Контраст з улюбленим нам мінімалізмом іноді корисний!

Пір’я

Іноді їх можна зустріти в якості декору, рідше вони покривають все плаття. Але другий варіант підходить для дуже особливого випадку. А легкий, трохи екстравагантний декор завжди до речі на будь-якому святковому вечорі.

Плісировка

Трохи забутий, але багато в чому вигідний елемент декору. Він нагадує 60-ті роки та асоціюється з ретро стилем. Особливо вишукано виглядає плісе в довжині міді, де коліна добре прикриті. Приталена, ніжно-рожева сукня з плісерованою спідницею та бантом – ось як виглядає весна в цьому році.

Мінімалізм

Він міцно вкоренився в наших гардеробах, трохи здав позиції, але з моди не вийшов. Цього року носіть лаконічні однотонні сукні, але в нестандартному крої. Драпірування, плісе або асиметрія тільки прикрасять вашу фігуру.

Денім

Якщо ви любите джинсовий одяг, але хочете носити щось більш жіночне, цей тренд вам сподобається. У моді джинсові сукні з “вареним” ефектом або в кантрі стилі, що нагадує той денім, який носили ковбої. Альтернатива – шовкова сукня с джинсовою курткою.

Солодкий, інфантильний стиль

Це зовсім не схоже на стиль бароко, але має такий же настрій. Більше ніжних зефірних, пастельних кольорів, прозорих тканин, шарів, оборок і драпіровок. Багатошаровість, що стала вже звичною, ще ніколи не виглядала так легко. Обирайте наряди з фатином або прозорою сіткою з вишивкою, візерунками і мереживами, але не тільки в класичному чорному кольорі, а в трендових відтінках цієї весни:

  • ніжні відтінки рожевого;

  • глибокий синій,

  • колір куркуми;

  • червоний;

  • колір стебла перцю.

Весна і літо – час соковитих живих відтінків, тепла і квітів. Це і зобразили модні гуру в своїх колекціях, щоб ви надихалися цим настроєм вже зараз. Бажаємо продуктивного шопінгу і весняного настрою. З любов’ю, Gepur!

Голос Сокальщини на GoogleNews