Цікаво знати

Пісні сендвічі – простий рецепт

Простий рецепт ситних пісних сендвічів!

  • кількість
  • порцій: 4
  • час
  • приготування
  • 25хв.

інгредієнти

Лаваш тонкий 1 Штука
Шампіньйони 200 Грам
Шпинат 1 Пучок
Салат зелений (листя) 4 Штуки
Селера (стебла) 1 Штука
Сир тофу 100 Грамів
оливкова олія 2 Столові ложки
Сіль По смаку

Пісні сендвічі: рецепт

Спосіб приготування

Шпинат, салатні листя, гриби і селеру вимийте і висушіть. Шпинат і салатні листя наріжте, стебло селери тонко наріжте, сир тофу натріть на великій тертці.

На розігрітій сковороді з маслом обсмажте гриби приблизно 5 хвилин, додайте нашатковану шпинат, готуйте, помішуючи, ще 5 хвилин. Зніміть з плити. Додайте нашатковану селера, натертий тофу, посоліть і перемішайте.

На один лист лаваша викладіть приготовлену начинку, накрийте другим лавашем, притисніть руками. Одержаний «листковий пиріг» наріжте на 4 частини, викладіть пісний сендвіч на тарілки подавайте з салатним листям.

Дивіться також: пісний картопляний пиріг

Голос Сокальщини на GoogleNews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − 13 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.