 
						- кількість
- порцій: 4
- час
- приготування
- 25хв.
інгредієнти
| Лаваш тонкий | 1 Штука | 
| Шампіньйони | 200 Грам | 
| Шпинат | 1 Пучок | 
| Салат зелений (листя) | 4 Штуки | 
| Селера (стебла) | 1 Штука | 
| Сир тофу | 100 Грамів | 
| оливкова олія | 2 Столові ложки | 
| Сіль | По смаку | 
Пісні сендвічі: рецепт
Спосіб приготування
Шпинат, салатні листя, гриби і селеру вимийте і висушіть. Шпинат і салатні листя наріжте, стебло селери тонко наріжте, сир тофу натріть на великій тертці.
На розігрітій сковороді з маслом обсмажте гриби приблизно 5 хвилин, додайте нашатковану шпинат, готуйте, помішуючи, ще 5 хвилин. Зніміть з плити. Додайте нашатковану селера, натертий тофу, посоліть і перемішайте.
На один лист лаваша викладіть приготовлену начинку, накрийте другим лавашем, притисніть руками. Одержаний «листковий пиріг» наріжте на 4 частини, викладіть пісний сендвіч на тарілки подавайте з салатним листям.
Дивіться також: пісний картопляний пиріг
 
				