Цікаво знати

ТОП-10 найпопулярніших і вигідних авто під Закон 8487

Жителі України, які багато часу проводять за кермом, вже звикли, що купувати або міняти автотранспортні засоби можна вигідно завдяки бу авто з США. Підбирати і купувати машини на американських автоаукционах просто і вигідно, доставка здійснюється професіоналами, тому українські покупці ні про що не турбуються, а в підсумку отримують бажану модель набагато дешевше, ніж аналог коштує в Україні.

Останнім часом деякий бюджетний автотранспорт стало ввозити в українську державу в рази вигідніше завдяки прийнятому Закону 8487. Адже є певні вимоги до екологічності імпортованого автомобіля, обсягом силової установки, роком випуску. Чим більше заявлені вимоги збігаються з характеристиками авто, тим дешевше його розмитнити і оформити на себе.

Підбірка найкращих 10 авто, які вигідно придбати в США, з огляду на якість / популярність / вартість

Американських автомобілів в Україні вже більш ніж достатньо, на вторинному ринку їм належить майже 50%. Але серед загальної маси знайдеться і десяток лідерів – моделі, які найбільш популярні в українців. Найбільше наших співвітчизників воліють справжніх «американців», на другому місці, безумовно, надійні та стабільні «німці», а на третьому місці – різноманітні стильні «японці».

Перша п’ятірка лідерів:

  • Ford Fusion;
  • Toyota Camry;
  • VW Jetta;
  • VW Passat;
  • Honda Civic.

Друга за популярністю п’ятірка актуальних моделей:

  • Toyota Corolla;
  • Honda Accord;
  • Nissan Leaf;
  • Mazda 6;
  • Mazda 3.

Коротко про кожну цікаву модель

Порадує простором і габаритами Ford. Економічні і потужні силові агрегати седана справлять враження на автолюбителів. Порівняно молодий автомобіль 2014-2016 обійдеться при сприятливому розкладі в 13000 $. Захоплення гарантує прекрасна динамічність авто, керованість, комфортабельність, безпека. Купити авто в Америці можна за посиланням.

Приблизно в таку ж суму обійдеться і японський бізнес-седан, причому, у відмінній комплектації, практично в цілому вигляді. Завдяки Закону 8487, українці можуть розраховувати на покупку і топової версії Toyota Camry з божевільною динамікою. Конкурувати «американцеві» з цією моделлю неймовірно складно.

Представники Volkswagen ідеально підійдуть для любителів стабільно і надійно працюючих машин, що відрізняються простий елегантністю і довговічністю. Бюджетна модель Jetta оснащена якісною автоматикою, в Америці доступна приблизно за 14000 $, а в Україні про її покупку краще взагалі не замислюватися – занадто високий цінник. Бізнес-седан Passat імпозантний, надійний, комфортабельний, відмінно підходить рядовим водіям і бізнесменам. Авто 2017 реально купити за 17000 $.

Легендарне японське якість і комфортабельність цілком підтверджує Honda Civic і постійно конкурує з Toyota Corolla – стеля 13000 $. У них практично немає відмінностей в ціні, оснащенні, характеристиках. Дорожче на кілька тисяч доларів вийде флагманська модель – Honda Accord.

Також привертають увагу і красуні автоконцерну Mazda. Седан обійдеться в 12000 $, а компактний і економічний хетчбек – НЕ більше 9000 $. Ці авто рентабельні, прослужать довго, з символічним пробігом коштують недорого. На завершення огляду – електрокар Nissan Leaf. Порядку 13000 $ варто електромобіль з пристойним акумулятором. Будь-який автомобіль з Америки https://carfast.express допоможе придбати на вигідних умовах компанія Карфаст Експрес.

Голос Сокальщини на GoogleNews