Футбол

У Львові царює Євро-2012

Спекотна пора в місті Львові в момент проведення футбольного поєдинку …. червня 2012 для Львова став особливим. Це пов’язано з Євро2012 – в даний момент в старовинному місті – Львів панує незвичайна атмосфера, яка має деяку схожість з «Бразильським карнавалом», ось тільки замість феєричних костюмів на тілах учасників «карнавалу» одягнена форма футболістів. Всі фанати футболу всіляко намагаються виділитися серед натовпу звичайних громадян, вони надягають кепки, футболки, значки тієї команди, за яку приїхали вболівати. За підрахунками місцевої влади в місті зареєстровано 60000 уболівальників з різних країн, із загальної маси людей 15000 німецьких фанатів футболу перебувати в Львові. Хтось не очікував, що Португалія будить менш активно «хворіти» за футболістів на стадіонах Україна. І це зовсім не пов’язано з тим, що вони не захотіли приїжджати, причина в наступному – це криза в державі, а це як завжди залишає якийсь відбиток. Ну а ось Поляки, відзначилися своєю винахідливістю вони приїжджають на матч з футболу, а по закінченню гри на нічліг їдуть до себе в Польщу – це найвигідніший варіант для них, так як житло в місті обходитися їм дуже дорого. У кожного з нас новини Львова виникає питання! Що фанати футболу купують в магазинах?

Кореспонденти та журналісти поцікавилися цим питанням, і на великий подив для багатьох співгромадян було те, що іноземців не залучили міцні алкогольні напої. Їх список покупок такий: пиво, сендвіч і вода. А з меню замовлень в кафе і ресторанах був наш український борщ і, звичайно ж, вареники. Інтернет провайдери в період Євро 2012 року дали можливість гостям і жителям Львова безкоштовно користуватися Wi-Fi такий привілей підкорила серця просунутих європейців і навіть порівняли той факт – що в Їх стані безкоштовного інтернет сервісу даного типу немає. І ще один плюс на користь Україні це те, що країна красива погода у Львові і дуже чиста. Ну, якщо взяти, наприклад, знову той же Львів то вулиці прибираються ретельно, як миючого засобу використовують спеціальний шампунь. А двірники працюють у кілька змін ну природно з додатковою надбавкою до зарплати. Що стосується спілкування – то в період проходження щогла на вулицях Львова курирує маса перекладачів, Львів ретельно готувався до напливу гостей, але ось маленька помилка таки була помічена – це назви страв у кафе і ресторанах. Суть в тому, що новини не всі назви мали переклад на різних мовах. Але на щастя фанати не були принципові і відвідування «трапезних» обійшлося без казусів.

Ще б пак! Адже обслуговуючий персонал це в основному жінки, і адже саме українські жінки підкорили серця Європейців. Навіть в одному «неформальному опитуванні» серед гостей – уболівальників був цей факт відзначений.

Підводячи підсумки вищесказаного, Євро 2012 проходить на ура, враховуючи наступний факт – це море пива і маса позитиву!

Голос Сокальщини на GoogleNews