Інші види спорту

ВК “Датський Текстиль” – чемпіон Першої ліги України з волейболу сезону 2023/2024

Волейбольний клуб «Датський текстиль» – переможець Першої ліги України! Вітаємо усіх гравців, тренерів, керівників команди та вболівальників!

Суботній день 23 березня увійшов у майже столітню історію сокальського волейболу. Волейбольний клуб «Датський текстиль» у надзвичайно цікавому та напруженому матчі переміг київську команду «НУБіП України» у п’ятисетовому поєдинку і виборов право зіграти у матчі за золоті медалі Першої ліги України
Півфінал. ВК «Датський Текстиль» – НУБіП України 3:2 (22:25, 27:25, 23:25, 25:19, 15:13).

Такого волейболу, мабуть, перша ліга України ще не бачила. І «Датський Текстиль», і НУБіП Украіни продемонстрували гру найвищого рівня! Але «Датський Текстиль» таки сильніший! Гравці ВК «Датський Текстиль» в цій грі перемогли і суперника, і здобули перемогу самі над собою, довівши, що своєю грою заслуговують вперше в історії сокальського волейболу зіграти у матчі за золоті медалі першої ліги Нашої Держави!

Цей поєдинок, безумовно, назавжди запам’ятається нашим уболівальникам, які своєю сильною підтримкою дуже допомогли нашій команді перемогти столичних волейболістів.

Гра за путівку у вищу лігу України між командами «Датський Текстиль» (Сокаль) і «Метеор-Інваспорт» (Київ) відбулася сьогодні – 24 березня, о 13:00 та завершилася перемогою сокальчан :

Нагородження чемпіонів Першої ліги України – команди «Датський текстиль» :

Президент ВК «Датський Текстиль» Ігор Тріска створив у Сокалі команду високого рівня, яка здатна ставити перед собою серйозні завдання!

Прес-служба ВК Даткський текстиль

Голос Сокальщини на GoogleNews