Кримінальні події

Кримінальні новини 1-13 січня 2014р.

З 1 до 13 січня в Сокальський РВ УМВСУ надійшло 152 заяви та повідомлення про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 18 – нанесення тілесних ушкоджень, 13 – навмисне пошкодження майна, 8 – крадіжки, 2 – пожежі та ін.

1 січня нам повідомили, що невідома особа пошкодила вхідні двері крамниці "Барвінок", розташованої по вул. Героїв УПА у Сокалі.

2 січня житель м. Червоноград А. заявив, що вночі невідома особа пошкодила склопакети дачного будиночка його брата в дачному кооперативі "Світанок", що неподалік с. Сілець.

3 січня в чергову частину надійшло 12 повідомлень про пошкодження автомобілів у м. Сокаль та смт. Жвирка. З деяких авто поцупили документи та гроші.

5 січня нам повідомили, що невідомі особи в період з 28 грудня 2013 р. до 2 січня 2014 р. викрали каналізаційний люк з господарства жителя  м. Сокаль В.

6 січня невідома особа пошкодила решітки на вікнах приміщення станції юних техніків, яка розташована на території сокальської другої школи.

9 січня надійшло повідомлення про те, що невідома особа пошкодила вікно в Народному домі с. Горбків.

Житель с. Бутини М. заявив, що житель с. Двірці М., керуючи "Жигулями", здійснив зіткнення з припаркованим у с. Двірці автомобілем заявника. Ніхто з учасників ДТП не постраждав.

Житель с. Сілець І. повідомив, що невідома особа розбила шибку у вікні його будинку.

11 січня житель с. Тудорковичі Ю. заявив, що вночі невідома особа викрала з його господарства оприскувач до трактора вартістю 4,7 тис. грн.

Житель с. Поториця І. повідомив, що 8 січня у кафе "Танго", що у м. Сокаль, в нього поцупили мобільний телефон вартістю 600 грн.

По вулиці Чайковського у м. Сокаль зіткнулись дві іномарки – "Мерседес" та "Фольксваген". Ніхто з учасників ДТП не постраждав.

12 січня житель с. Сілець Я. заявив, що  вночі невідома особа викрала продукти харчування з його крамниці, яка розташована у Сільці.

Надійшло повідомлення з Сокальської ЦРЛ про те, що в приймальний покій привезли жителя
с. Бояничі В., 1972 р. н. з діагнозом: переохолодження.

13 січня горів хлів у господарстві жителя м. Великі Мости Р. Причину пожежі встановлюємо.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ
у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews