Кримінальні події

Кримінальні новини 10-16.02.2014р.

З 10 до 16 лютого в Сокальський РВ надійшло 77 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 5 – крадіжки, 4 – ДТП, 3 – навмисне пошкодження майна, 1 – пожежа та інше.

10 лютого житель с. Волиця І. заявив, що, керуючи автомобілем марки "Вольво", на автодорозі в с. Волиця здійснив зіткнення із "Фольксвагеном".

11 лютого надійшло повідомлення від жительки с. Сілець О. про те, що невідома особа пошкодила вхідні двері та вікна її будинку, розташованого на присілку Вільшина, а також викрала матеріальні цінності. Суму збитків встановлюємо.

Жителька м. Червоноград О. повідомила, що невідома особа 7 грудня 2013 р., вночі, проникла в кіоск, розташований у м. Сокаль, по вул. Тартаківській, і поцупила звідти тютюнові вироби на суму 12 тис. грн.

12 лютого львів'янин І., 1973 р. н., заявив, що у с. Межиріччя, керуючи автомобілем марки "ГАЗ", зіткнувся з автомобілем "BMW". При цьому ніхто не отримав тілесних ушкоджень.

Житель м. Сокаль Я. повідомив, щоб вжити заходи до водія автомобіля марки "Жигулі", який стукнув його іномарку "Фольксваген". Травм при цьому не отримав ніхто.

13 лютого житель м. Сокаль С. заявив, що невідома особа вночі пошкодила чотири колеса його автомобіля.

Житель с. Волсвин В. повідомив, що вночі невідома особа викрала з його гаража матеріальні цінності. Суму збитків встановлюємо.

Житель с. Боянець В. повідомив, що невідома особа пошкодила вікно в маршрутному таксі "Львів – Варяж".

14 лютого жителька м. Сокаль О. заявила, що в період
з 13 грудня 2013 р. до 13 лютого 2014 р. з її житлового будинку
у с. Ганівка поцупили одяг та продукти харчування на загальну суму 700 грн.

16 лютого надійшло повідомлення від жительки смт. Жвирка Л. про те, що невідома особа пошкодила три прольоти бетонної огорожі заявниці.

Жителька с. Сілець С. заявила, що з її літньої кухні невідома особа викрала матеріальні цінності.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews