Кримінальні події

Кримінальні новини Львівщини за 20-27 січня

З 20 до 27 січня 2014 р. в Сокальський райвідділ міліції надійшло 68 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 7 – ДТП, 5 – крадіжки, 5 – навмисне пошкодження майна, 3 – нанесення тілесних ушкоджень та інші.

20 січня житель м. Сокаль П. заявив, що невідома особа вночі викрала два передніх колеса з його автомобіля, який був припаркований біля будинку по вулиці Героїв УПА.

Нам повідомили, що пошкодили лавки на стадіоні СК "Добрячин" у с. Добрячин.

На автодорозі сполученням Червоноград – Великі Мости, поблизу с. Сілець, зіткнулись два автомобілі – "Шкода" та "Жигулі". Ніхто з учасників ДТП не постраждав.

Жителька Сокаля Н. заявила, що невідома особа з 6 до 18 січня викрала будівельний інструмент вартістю 300 грн. з сараю, який належить заявниці, у с. Хоробрів.

23 січня у с. Волиця, ймовірно від отруєння чадним газом, постраждала сім'я – чоловік і жінка похилого віку та їх донька. Літня жінка померла, а батько і донька були доставлені в Сокальську ЦРЛ з діагнозом "підозра на отруєння чадним газом".

Надійшло повідомлення, що невідома особа 17 грудня 2013 р. поцупила огорожу з могили на цвинтарі у Сокалі.

На автодорозі поблизу с. Сілець львів'янин М. не впорався з керуванням автомобіля марки "Тойота" і з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП травм він не отримав.

Ще одна аварія сталася на автодорозі Ковель – Червоноград: зіткнулись дві іномарки – "Мерседес" під керуванням жителя з Івано-Франківщини Р., 1984 р. н., та "Део-Ланос", за кермом якого був львів'янин Р., 1984 р. н. Ніхто з учасників ДТП не постраждав.

24 січня житель с. Тудорковичі М. заявив, що в період з 28 грудня 2013 р. до 21 січня ц. р. з його гаража викрали матеріальні цінності на суму 3 тис. грн.

Жителька м. Сокаль Г. повідомила, що невідома особа поцупила два колеса з її автомобіля, завдавши їй збитків на 1 тис. грн.

Червоноградець В. заявив, що на автодорозі поблизу
с. Добрячин водій автомобіля "Тойота" пошкодив кузов його автомобіля.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews