Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 22 по 29 квітня 2013 року

22 квітня надійшло повідомлення про пожежу: в господарстві жителя •с. Реклинець горів піднавіс з сіном. Тілесних ушкоджень не отримав ніхто. Причину пожежі встановлюємо.

23 квітня надійшло повідомлення від жителя м. Великі Мости О., 1969 р. н., про те, що 13 квітня невідомий чоловік заволодів його кредитною карточкою і зняв з неї гроші. Цей злочин вчинив місцевий житель В.

23 квітня жителька м. Сокаль М., 1937 р. н., заявила, що невідома особа 19 квітня пошкодила двері у підвалі заявниці і викрала городній інвентар, домашню консервацію. Суму завданих збитків встановлюємо.

Того ж дня сокалець А., 1975 р. н., повідомив, що невідома особа викрала із його незачиненого автомобіля, який стояв у с. Стенятин, мобільний телефон вартістю 600 грн.

24 квітня житель с. Бодячів М., 1987 р. н., заявив, що вночі з приміщення його літньої кухні викрали домашні речі. Суму завданих збитків встановлюємо.

 Того ж дня на пасовищі неподалік с. Лучиці виявили авіаційну бомбу.

25 квітня жителька с. Муроване С., 1939 р. н., повідомила, що невідомий чоловік напередодні ввечері вимагав та отримав від неї гроші в сумі майже 3 тис. грн.

26 квітня надійшло повідомлення від жителя м. Сокаль Ю., 1974 р. н., про те, що з гаража кооперативу №1, розташованого в Сокалі по вул. Тартаківській, викрали автомобільні шини, які належали заявнику.

27 квітня житель с. Низи Г., 1978 р. н., заявив, що вночі з подвір'я заявника викрали мопед.

Того ж дня жителька м. Червоноград Н., 1966 р. н., повідомила •що з її дачного будинку у с. Межиріччя викрали будівельні матеріали.

28 квітня надійшло повідомлення про те, що в с. Перв'ятичі виникла пожежа в цегляному житловому будинку. Під час ліквідації пожежі в будинку виявлено труп жителя с. Переспа П., 1987 р. н. Ймовірна причина виникнення пожежі  необережне куріння в ліжку.

Того ж дня трапилося ДТП у м. Великі Мости, по вул. Львівській: місцевий житель П., 1981 р. н., не впорався з керуванням автомобіля марки "Ніссан" і наїхав на перешкоду. Тілесних ушкоджень не отримав ніхто.

29 квітня надійшло повідомлення від жителя с. Пісочне Миколаївського району про те, що в с. Борятин трапилася ДТП: зіткнулися іномарка під його керуванням та "Жигулі", за кермом якого був місцевий житель П., 1992 р. н. В результаті ДТП ніхто не отримав тілесних ушкоджень.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.           

Голос Сокальщини на GoogleNews