Головна / Поради / Ніжний десерт з насиченим смаком: «Трюфельний» торт

Ніжний десерт з насиченим смаком: «Трюфельний» торт

Торт – класичний десерт з багатовіковою історією. Різноманітність видів коржів для основи, начинок, способів збирання відкриває безмежні можливості для кулінарних експериментаторів і дарує нові нотки смаку гурманам. «Трюфельний» є одним з найпопулярніших бісквітних ласощів з ніжною текстурою і насиченим смаком. При наявності вільного часу, визначеного рівня володіння майстерністю випічки його можна приготувати самостійно. Але щоб насолодитися оригінальним смаком десерту без незручностей і очікування, можна придбати готовий продукт у перевіреного виробника.

Особливості «трюфельно» торта як ласощі

Кондитерська мистецтво виникло і розвивалося на території Італії, у Венеції з приходом XV століття, коли цукор став загальнодоступним продуктом. До цього часу більшу частину вишуканих солодощів багаті європейці закуповували у арабів. Перші варіанти тортів з’явилися приблизно в XVI столітті з поширенням основних інгредієнтів для готування і вдосконалення кулінарних технологій. Один з популярних видів – бісквітні – вважаються класичними і не втрачають лідируючих позицій в рейтингах гурманів по всьому світу.

Вишуканим смаком шоколаду з легкими нотками рому, просоченням з цукрового сиропу володіє торт Трюфельний. Налагодитися його приємною ніжною текстурою, легким ароматом трюфельного (шоколадно-вершкового) крему в будь-який момент можна, відвідавши один з фірмових магазинів Roshen, розташованих по всій країні. При необхідності можна скористатися кур’єрською доставкою. Випічка гармонійно декорована крихтою, фігурними елементами з десертного шоколаду, кремовими візерунками. Продукт необхідно вжити протягом 72 годин після виготовлення.

Тонкощі приготування «трюфельно»

«Трюфельний» торт серед кулінарів вважається одним з найпростіших. Класичний шоколадний бісквіт просочують звичайним або ароматизованим сиропом, доповнюють кремом з ніжною текстурою, прикрашають трюфеля посипкою. Перші варіанти готували з помади з додаванням великої кількості какао, що надавало готовій випічці вишуканий шоколадний смак, легку, що тане структуру.

Класичний торт має круглу форму (приблизний діаметр – 20 см), випікається при температурі до 200 градусів. Після приготування бісквіта йому необхідно дати вистоятися не менш 8 годин. На наступному етапі готують сироп і крем, створюють посипання з помади з вершковим маслом. Фініш процесу – складання і просочення коржів, змазування шоколадним кремом. Надати солодкої композиції завершеного вигляду допоможе посипання з трюфеля крихти, декор з чорного шоколаду. Випічка відмінно поєднується з усіма видами чаю, соками, мусами, желе.

Голос Сокальщини на GoogleNews

Залишити відповідь

Ваша поштова адреса не опублікується. Необхідні поля позначено *

*

1 + nine =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

закрити

Ми виявили що ви користуєтеся Ad Blocker!

Для того щоб ми були незалежними потрібно так мало - відображати рекламу!