Про економіку

Підписано перші контракти на реалізацію проекту байдаркового маршруту по Західному Бузі

У Жешуві та Білостоці підписано перші шість контрактів про співфінансування проектів, які будуть реалізовані в рамках Програми Польща-Білорусь-Україна 2014-2020,  у рамках тематичної цілі “Спадщина”. Серед них і проект Сокальської районної ради „Єднає нас Буг – утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів”.

Проект “Єднає нас Буг”  буде реалізовуватись у трьохсторонньому партнерстві, де головним бенефіціаром є ґміна Дрогічин, партнером з України – Сокальська районна рада, а з Білорусі – відділ освіти, спорту та туризму обласного виконавчого комітету міста Драгічин. Проект, співфінансування якого становить 1,28 млн. євро, стосується створення нових байдаркових маршрутів довжиною 800 кілометрів на річці Західний Буг, їх маркування та обладнання необхідною туристичною інфраструктурою. Планується також відкрити туристичні центри у трьох країнах та організувати промоційні заходи, у тому числі сплав байдарками.

У найближчому майбутньому в Любліні будуть підписані чергові контракти на співфінансування наступних проектів за тематичною ціллю “Спадщина”.

 

 

Голос Сокальщини на GoogleNews