Про економіку

Сьогодні у Львові стартує Lviv Eco Forum 2021

23 вересня стартує 6-й Lviv Eco Forum, який став традиційним майданчиком для обговорення найактуальніших та найгостріших екологічних питань у сфері водного господарства та поводження з відходами.

Форум буде відбуватися на двох платформах – 23-го вересня з 9.30 год. у ресторанному комплексі «Park. Art of Rest» обговорюватимуть водну стратегію України та інвестиційні проекти водного сектору, а 24-го вересня у Львівській міській раді говоритимуть про поводження з відходами.

Цьогорічний Форум організований Львівською міською радою та Асоціацією водних компаній України «Укрводоканалекологія», за участю Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Міністерства екології та природних ресурсів України.

Серед спікерів першого дня Форуму – заступниця міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська, заступник міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Михайло Хорєв, проектний менеджер зі сталого управління водними ресурсами Команди підтримки реформ міндовкілля Володимир Білоконь, старший спеціаліст з водопостачання та водовідведення Світового банку Івайло Хрістов Колев, Членкиня Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Ольга Бабій, Президент Асоціації «Укрводоканалекологія» Дмитро Новицький, Представник Асоціації Водоканалів Словаччини Володимир Кравець та інші доповідачі у сфері водопостачання та водовідведення.

Також, в межах Lviv Eco Forum 2021, у суботу, 25 вересня, усіх охочих запрошують на Фестиваль води та день відкритих дверей ЛМКП «Львівводоканал» (вул. Зелена, 64), що присвячені 120-річчю підприємства.

«Цього року наше підприємство відзначає ось уже 120 років невтомної роботи з постачання води цілому Львову. Ми хочемо відсвяткувати цю важливу дату разом із нашими споживачами. Саме тому ми організовуємо Фестиваль води і запрошуємо на наші заходи», – зазначають у ЛМКП «Львівводоканал».

Детальніше тут: https://eco-forum-lviv.com.ua/

Голос Сокальщини на GoogleNews