Солодкі, солоні, з начинкою і без неї, млинці є улюбленими ласощами дорослих і дітей. Щоб їх готувати швидко, якісно і в великих обсягах, закладам громадського харчування не обійтися без професійної млинниці.
Інтернет-магазин обладнання для професійної кухні Фуд-Еквіп пропонує придбати дане обладнання на вигідних умовах. Не знаєте, на що звернути увагу при виборі? Ми допоможемо і в цьому.
Особливості млиниць і їх властивості
Професійна електрична млинниця – це апарат округлої форми, який використовується при випіканні млинців. Проста конструкція дозволить кухареві відразу ж приступити до готування без спеціальних знань або навичок:
- корпус з нержавіючої сталі;
- кругла робоча поверхня з харчового чавуну з антипригарним покриттям;
- терморегулятор і кнопки управління живленням.
На ринку, як і в нашому магазині, можна зустріти безліч різновидів. Досить знати принципові відмінності моделей, щоб підібрати оптимальну:
- Число постів. Тут все залежить від потоку клієнтів закладу. Невеликий кафетерій вистачить Однопостовий апарату.
- Форма. Як правило, популярністю користуються класичні круглі, але при бажанні можна відшукати квадратні варіанти.
- Діаметр робочої поверхні. Знову ж таки, все буде залежати від числа клієнтів і специфіка закладу.
Багато перед покупкою млинниці задаються питанням: як скоро окупиться придбання? Беручи до уваги зростаючий інтерес відвідувачів до різних страв з млинців, можна з упевненістю заявити: скоро. За одне свято «Масляна» такий девайс може покрити витрати на покупку і почати заробляти.
Таким чином, замовивши апарату для приготування тонких млинців, наші клієнти отримують масу вигод:
- широка сфера використання (млинці можуть подаватися в якості десерту, закуски або основного блюда);
- висока якість продукції. Завдяки особливій поверхні знижується необхідність використання жиру, а наявність терморегулятора – запорука рівномірного приготування;
- велика продуктивність;
- швидко окупається;
- не вимагає навичок в спілкуванні й особливого догляду.