Цікаво знати

Як виготовляють справжнє морозиво від ТМ “Ласунка”

Виробництво морозива на заводі ТМ “Ласунка” – складний та багаторівневий процес. Суміш натуральних інгредієнтів, яка в кінці стане справжнім та смачним пломбіром, проходить декілька виробничих етапів, під час яких нагрівається і охолоджується по декілька разів. За одну добу на заводі Ласунки виготовляються десятки партій морозива різних видів – ріжок, ескімо, брикети. На чолі виробничого процесу завжди стоять висококваліфіковані спеціалісти, що відповідають за якість готового продукту. Ви можете придбати найсмачніше морозиво Ласунка оптом на http://lasunka.com/ua/.

Етапи виробництва морозива ТМ “Ласунка”

На початку до заводу “Ласунки” надходить сировина: цільне молоко, вершкове масло, ванілін, цукор, какао. Перш ніж потрапити до виробничого цеху, майбутні інгредієнти пломбіру проходять ретельну перевірку у сертифікованій лабораторії. Їх перевіряють на відповідність органолептичним, фізико-хімічним та мікробіологічним показникам.

Після перевірки усі складові пломбіру змішують у міксері та фільтрують. Далі готова суміш проходить кілька етапів приготування:

  • пастеризація (усі складові нагрівають до +85-90 С для знищення патогенних мікроорганізмів);
  • гомогенізація (під великим тиском великі частки жиру у суміші розщеплюють на менші);
  • дозрівання (майбутній пломбір залишають дозрівати у великому резервуарі при +2 С на декілька годин);
  • фризерування (суміш збивають у кремоподібну массу та частково заморожують до -4 С).

Формування готового продукту

На заводі “Ласунки” морозиво зберігається у великих фрізерах, з яких воно порційно потрапляє до ріжків чи стаканчиків через дозатори. Саме на цьому етапі до них додають шоколад, горішки, карамель або джем. Морозиво “на паличці” формується трохи інакше. Охолоджена суміш с фрізера потрапляє до екструдера. Він надає майбутньому морозиву відповідної форми (прямокутник, овал і т.д.), після чого – відсікає спеціальною струною. Порції морозива падають у спеціальні форми, де в них вбивають палички.

Безпосередньо перед глазуруванням морозиво загартовують у швидкоморозильних камерах при температурі до -20 С. Ті види, що потребують глазурування, після загартовування відправляються у ванну з глазур’ю, інші – відразу на пакування.

Кожна пачка морозива Ласунка має інформацію про склад продукту та строк вживання, нанесений лазером. Дізнайтесь більше про виробництво справжнього морозива на сайті lasunka.com.

Улюблене морозиво малюків та дорослих – пломбір від ТМ “Ласунка”!

Голос Сокальщини на GoogleNews