Духовне життя

З Вервицею – до перемоги!

“Любіть ворогів ваших і моліться за тих, що гонять вас… Бо коли ви любите тих, що вас люблять, то яка вам за це нагорода?.. Тож будьте досконалі, як Отець ваш небесний досконалий”. Господь Бог любить всіх нас однаково, але він завжди ближчий до тих, які заплутались в тенетах гріха. Президент Росії Путін потоптав усі закони поведінки та співіснування з іншими народами. Спираючись на свої ядерні арсенали, він хоче диктувати всім свої, немислимі в цивілізованому світі, закони.  Так поводитися може тільки людина, цілком позбавлена будь-якої моралі.

В 1917 році Пречиста Діва Марія через малих дітей у Фатімі звернулась до всього людства із закликом: “Моліться на Вервиці, і Росія навернеться!” Тож зараз настав саме той час, коли цього заклику ніхто не може ігнорувати. Якщо західні держави підуть силою на силу, може початися ядерний апокаліпсис. Зупинити Путіна можна тільки зсередини, влаштувавши цій безбожній владі всенародний російський Майдан. Чи можемо ми їм допомогти в цьому? Безумовно! Треба тільки послухати нашу Небесну Матінку і вийти проти сили пекла з молитвою і постом, а найбільш милою і могутньою молитвою до Пречистої Діви є Вервиця, про що Вона сама так часто нас благає. Навіть сам сатана під час обряду екзорцизму вустами опанованої дівчини визнав, що найбільше пекло боїться молитви на Вервиці, а ті, хто молиться на ній, завжди досягають бажаного результату. В XIII ст., коли була загроза поневолення Європи мусульманами, Марія доручила св. Домініку підняти народ на молитву на Вервиці, і переважаючі сили мусульман були розбиті. Після Другої світової війни частина Австрії була окупована радянськими військами. Священики вивели народ на молитву на Вервиці, і війська забрались з їхньої землі. У 80-х роках, коли диктатор Маркос хотів сфальсифікувати результати виборів і вивів на вулиці столиці танки, єпископи разом з мільйонами вірних молилися на Вервиці, і диктатор утік. Під час нашого Майдану священики разом з народом молилися (в тому числі і на Вервиці) за повалення бандитського режиму, і Мати Божа вислухала нас.

Тож закликаємо вас, любі браття і сестри, о 21-й годині, по змозі поставити свічку на підвіконня, спільно змовити цю життєдайну молитву, а наша Небесна Мати неодмінно почує і спасе нас. І пам’ятайте: тільки молитва всім миром зможе нас врятувати, нехай кожен перейметься тим, що саме його молитва буде вирішальною. Молімося за навернення Росії, за збереження України, як суверенної держави, за навернення грішників. Просімо також посприяти впровадженню молитви на Вервиці на радію і телебаченні, коли вся Україна, через непорочне Серце Марії, зможе вимолити ласки і благодаті для нас і наших сусідів у Свого Сина Ісуса.
З Вервицею – до перемоги! З Марією – до Бога! Слава Ісусу Христу!

Іван ЯР.

Голос Сокальщини на GoogleNews