Новини культури

Модні кольори чоловічого взуття восени 2013

Вибір взуття – це дуже відповідальне заняття. Вважається, що тільки жінки трепетно ??стежать за модними тенденціями, але, як свідчить статистика, чоловіки в цьому плані не відстають. Представники сильної статі, при покупці взуття дивляться не тільки на модний фасон, але й неї забувають про колір. Зараз ми розповімо про найбільш модних кольорах осені 2013 року. Сподіваємося, що отримана інформація допоможе чоловікам купити взуття в інтернет магазині, яка буде відповідати останнім примхам моди.

У цьому сезоні дизайнери постаралися зробити максимально комфортний перехід від сонячного літа до сумній і дощової осені, разнообразив осінню колекцію чоловічого взуття соковитими зеленими фарбами. Прекрасно виглядатимуть армійські і байкерскіесапогі в кольорі хакі. Нагадування про ласкавому морі також відобразилися у виборі синіх кольорів, тому на піку моди знаходяться чоботи з гладкої шкіри з високою халявою. Для тих же чоловіків, які не бояться експериментувати з гардеробом і шукають екзотику, підійдуть чоботи, черевики і туфлі благородного фіолетового кольору.

Чоловіче взуття наступаючого сезону не перестає дивувати великою кількістю колірної гами. На полицях взуттєвих магазинів можна буде легко знайти взуття яскравих кольорів – жовтого, червоного, яскраво-червоного і помаранчевого. Але вибираючи такі туфлі, чоботи або черевики чоловік повинен ретельно продумати весь свій образ, інакше ризикує припинитися в різнобарвного папугу. Якщо вибір падає на взуття червоного кольору, то це повинен бути яскравий червоний, а не ніжний ліловий. Дуже стильно і неабияк виглядає поєднання яскраво-червоного і смарагдового кольору. Жовтий і помаранчевий кольори створюють відмінний настрій, до речі, саме такі веселі гумові чоботи здатні прогнати поганий настрій в саму дощову погоду. На жаль. дуже невеликий відсоток чоловічого населення може дозволити собі такі яскраві і завзяті кольору включати в свій гардероб, а особливо це стосується взуття.

Звичайно ж, не виходять з моди і класичний чорний, білий, сірий і коричневий кольори. Вони ідеально доповнять будь-який образ і знайдуть своє гідне місце в гардеробі будь-якого чоловіка. Поспішаємо порадувати тих чоловіків, яким запало в душу поєднання білого і чорного, так як це колірне рішення залишається на піку популярності і сьогодні.

Як бачите дизайнери подбали про те, щоб будь-який чоловік міг знайти не тільки зручне взуття, а й створити свій неповторний стильний образ.

Голос Сокальщини на GoogleNews