Новини культури

У Сокалі відбувся гала-концерт районного етапу фестивалю «Сурми звитяги-2018»

У Народному домі Сокаля відбувся гала-концерт переможців районного етапу всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурм звитяги-2018». На нього завітали представники влади району, освітяни, військовики, конкурсанти, їхні сім’ї та всі охочі. Серед почесних гостей: учасники національно-визвольних змагань та учасники бойових дій в зоні АТО/ООС.

На конкурсі оцінювали творчих дітей та молодь Сокальського району у різних категоріях. Попередньо оргкомітет конкурсу обрав переможців, яких, власне, нагородили на гала-концерті.

Грамотами відділу освіти Сокальської РДА та цінними подарунками від Сокальського районного методичного кабінету за І місце у районному фестивалі «Сурми звитяги» у номінації «Вокал, соло» нагородили ученицю Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №2 Роксолану Весній і Христину Магир із Тартаківського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок», у номінації «Вокал, ансамбль» перемогли зразковий вокальний ансамбль «Кришталь» Сокальського БДЮТу і вокальне тріо Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №4. У категорії «художнє читання» переможцями стали Максим Звір, ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №1 імені Олега Романіва і Вікторія Марчук, Сокальська ЗШ І-ІІІ ст. №4. І в номінації «Композиції, хореографічні композиції» виграли хореографіний ансамбль «Акварель» та художній колектив  ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №3. Наступний етап – Всеукраїнський – проходитиме у Львові в листопаді.

Голос Сокальщини на GoogleNews