Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 15 по 21 квітня 2013 року

З 15 до 21 квітня в Сокальський РВ ГУ МВСУ у Львівській області надійшло 52 заяви та повідомлення про вчинені або злочини, що готуються. Серед них: 8  крадіжки, 3  навмисне пошкодження майна, 2  нанесення тілесних ушкоджень, 2  пожежі та ін.

15 квітня жителька с. Лешків М., 1994 р. н., заявила, що в ніч на 14 квітня з кімнати в готелі "Вікторія" у м. Сокаль в неї викрали мобільний телефон вартістю 1 тис. грн.

15 квітня надійшло повідомлення від жительки м. Сокаль Г., 1970 р. н., що в період з 10 до 15 квітня з її будинку у с. Копитів поцупили DVD плеєр.

Того ж дня житель м. Великі Мости І., 1963 р. н., телефоном повідомив, що з його будинку напередодні викрали бензопилу вартістю 3,5 тис. грн. Її поцупили місцеві жителі А. та Р.

16 квітня начальник Сокальського РЕМ повідомив, що вночі невідомий водій невідомого автомобіля пошкодив опору лінії 0,4 кВ. Суму збитків встановлюємо.

18 квітня надійшло повідомлення про пожежу: поблизу м. Соснівка горів дерев'яний сарай місцевого жителя Я., 1935 р. н. Потерпілих немає.

19 квітня жителька м. Червоноград В., 1950 р. н., повідомила, що в період з 10 до 19 квітня невідома особа викрала металобрухт з дачі кооперативу "Медик", що поблизу с. Межиріччя.

19 квітня житель с. Ванів В., 1975 р. н., заявив, що 16 квітня невідома особа поцупила бензопилу вартістю 2 тис. грн., яка була на кінній підводі, що стояла поблизу місцевої крамниці.

Того ж дня нам повідомили, що вночі невідома особа пошкодила три секції металевої огорожі та дві шиби в туалеті на стадіоні "Сокіл" у Сокалі.

20 квітня житель м. Червоноград Р., 1991 р. н., заявив, що вночі невідома особа пробралася в приміщення колишнього бару "Вишенькачерешенька", що в с. Завишень, і викрала компресор та електрогенератор, вартість яких встановлюємо.

21 квітня надійшло повідомлення з Великомостівської міської лікарні про те, що в приймальний покій із закритою черепномозковою травмою, струсом головного мозку звернувся місцевий житель М., 1992 р. н., якого побили по вул. Б. Хмельницького.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews