Поради

Чому варто їсти піцу?

Мабуть, кожному хоча б раз хотілося перекусити шматочком піци. Є багато людей, які не уявляють свого життя без цього. Зручно, що її можна замовити онлайн або за телефоном у будь-яку локацію. Наприклад, доставка піци Хмельницький https://lapiec-pizza.km.ua/ привезе її менш ніж за 30 хвилин.

Команда La П‘ЄЦ дбає про те, щоб ви могли безпечно споживати їжу. Зокрема, завдяки особливому приготуванню. Піцу випікають у спеціальній печі при близько 500 градусах, тому вона готується дуже швидко, а інгредієнти проходять відповідну температурну обробку. Також є можливість безконтактної доставки. Вибирайте піцу, салати й напої тут https://lapiec-pizza.km.ua/ та заощаджуйте завдяки акційним пропозиціям.

Чому піца – відмінний вибір?

  1. Можна заощадити час і кошти

Для приготування піци потрібно запастися продуктами й виділити час на кулінарні експерименти. А якщо замовити її, вам швидко привезуть страву. До того ж акції La П‘ЄЦ «2+1» і «3+1», знижка 20% на самовивіз і вигідні пропозиції до дня народження дозволяють заощаджувати.

2. Піца сприяє засвоєнню лікопіну

Лікопін – це антиоксидант, що є в помідорах. Він має «молодильні» властивості та, згідно з останніми дослідженнями, навіть протираковими властивостями. Лікопін краще засвоюється при вживанні з незначною кількістю жиру. Тож у помірних кількостях піца не шкідлива, а корисна для здоров’я.

3.Тісто, випечене при високій температурі, містить більше окислювачів.

Антиоксиданти – відмінний привід з’їсти піцу з товстим тістом. Адже густе тісто для піци, приготоване за високої температури, містить на 80% більше антиоксидантів, ніж рідке.

4.Піца смачна

Вона може бути основною стравою, перекусом на роботі чи закускою на вечірці.

Які незвичні смакові поєднання можна зустріти в піці?

  • Піца з фруктами для любителів вишуканих смаків

Фрукти ідеально підходять як доповнення до більш сухого тіста. Найпоширеніші поєднання – це піца з горгонзолою та грушею, а також горгонзола та інжир. Гострота сиру пом’якшується ніжною солодкістю фруктів, що дає ідеальну комбінацію ароматів. Рідше зустрічається піца з горгонзолою, карамелізованою цибулею та виноградом. Усі ці поєднання сподобаються тим, хто любить фрукти. Та варто поекспериментувати й спробувати ці менш популярні поєднання смаків. Хтозна, може, серед них вам вдасться знайти свою улюблену піцу.

  • Піца з солодким соусом – для тих, хто любить порушувати умовності

Однак солодка піца – це не завжди страва з шоколадом або фруктами. Наприклад, соус може надати їй солодкий смак. Можна спробувати піцу з соусом із сиру маскарпоне чи рікоти. Вони мають солодкуватий присмак, тому дуже добре доповнюють злегка гостру чи кислу піцу. На відміну від зовнішнього вигляду, цей соус також підходить для м’ясної піци, наприклад, із куркою. Однак це дещо інший смак, який варто перевірити. Варто спробувати його тим, хто любить кухонні експерименти, та боїться скуштувати абсолютно солодку піцу.

Доволі популярним поєднанням у шоколадній піці є банани та горіхи. Так само, як у млинцях. Запечені банани в шоколадному соусі, розміщені на тісті для піци, просто вражають своїм смаком. Деякі кухарі додають до нього карамельний соус. Однак будьте обережні, адже для більшості людей така піца буде занадто солодкою.

Піца з солодким соусом стане проміжним варіантом між класичним і шоколадним варіантом страви. La П‘ЄЦ пропонує різні види страви, тож можна вибрати те, що смакує саме вам.

Голос Сокальщини на GoogleNews