Про податки

Податковий календар на лютий 2013 року

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкової декларації з податку на прибуток підприємства за 2012 рік. 

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання розрахунку частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання розрахунку податкових зобов'язань щодо сплати консолідованого податку на прибуток підприємства за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання  податкової декларації з податку на додану вартість за IV квартал 2012 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу, а також копій записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за такий період в електронному вигляді.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкового розрахунку за ІV квартал 2012 року сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку з доходів фізичних осіб юридичними особами, фізичними особами, нерезидентами або їх представництвами, які є податковими агентами (форма № 1ДФ).

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкової декларації з екологічного податку за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкового розрахунку з плати за користування надрами для видобування корисних копалин за ІV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкової декларації за спеціальне використання поверхневих та підземних вод за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання звіту про суми пільг в оподаткуванні юридичних осіб та фізичних осіб – суб'єктів підприємницької діяльності за 2012 рік (форма № 1-ПП).

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання декларації про майновий стан і доходи, отримані фізичною особою – підприємцем, яка перебуває на загальній системі оподаткування, від провадження господарської діяльності за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання суб’єктами господарювання – юридичними особами фінансової звітності за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця платниками, віднесеними до другої, третьої чи п’ятої груп , за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкової декларації платника єдиного податку – юридичної особи за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 11 лютого закінчується строк подання податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 15 лютого закінчується строк сплати вартості торгового патенту за провадження торговельної діяльності та діяльності з надання платних послуг за березень 2013 року.

 ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 15 лютого закінчується строк подання звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій чи розрахункових книжок за січень 2013 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 15 лютого закінчується строк сплати збору за провадження торговельної діяльності з надання платних послуг торгівлі валютними цінностями (з придбанням торгового патенту) за березень 2013 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати податку на прибуток підприємства за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати податку на додану вартість за ІV квартал 2012 року платниками у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному кварталу.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати екологічного податку за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати плати за користування надрами, пов’язаних з видобуванням корисних копалин, за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати збору за спеціальне використання води за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати збору за місця для паркування транспортних засобів за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати єдиного податку фізичними особами – підприємцями, віднесеними до третьої чи п’ятої груп за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати єдиного податку юридичними особами за IV квартал 2012 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати єдиного податку із сум доходів, що оподатковуються за ставкою 15 % та задекларовані фізичними особами – підприємцями за 2012 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 19 лютого закінчується строк сплати податку на доходи фізичних осіб за результатами декларування річних доходів фізичними особами – підприємцями, які у 2012 році перебували на загальній системі оподаткування.  

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк подання податкової декларації з ПДВ та копій записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за січень 2013 року в електронному вигляді.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк подання розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства за січень 2013 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк подання податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) на 2013 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк подання податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) за ново відведені земельні ділянки або за новоукладеними договорами оренди у січні 2013 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк подання податкової декларації зі збору за користування радіочастотним ресурсом України за січень 2013 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк подання податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку на 2013 рік.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк сплати авансових внесків з податку на прибуток за лютий 2013 року.

ДПІ у Сокальському районі нагадує, що 20 лютого закінчується строк сплати авансового внеску з єдиного податку за лютий фізичними особами – підприємцями, віднесеними до першої та другої груп.

Голос Сокальщини на GoogleNews