Про освіту

Вихователь року-2013

У Сокальському дитсадку №7 відбувся перший (районний) тур Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів «Вихователь року» у 2013 році.

Учасників конкурсу та всіх присутніх привітала головний спеціаліст відділу з питань освіти, сім’ї та молоді Леся Ковалишин, яка побажала учасникам успіхів та перемог.

Конкурсанти презентували педагогічний досвід, захищали свої знання з дошкільної педагогіки та методики, змагалися у володінні педагогічною технікою, представляли власні посібники, творчі розробки, демонстрували ерудицію, творче мислення та мистецький талант.

За підсумками роботи журі, переможцями конкурсу визнано: перше місце – Світлана Кусевич, вихователь ДНЗ №5, яка і стала учасником другого (обласного) туру. Другі місця розділили: Світлана Гоба (ДНЗ №1) та Світлана Леуш (ДНЗ №8). А третє посіли – Марина Тузяк (ДНЗ №7) та Оксана Бабошіна (ДНЗ №9).

Ми пишаємось нашими учасниками конкурсу, які плекають майбутнє рідного міста. Ерудовані, прогресивні, комунікабельні та толерантні, вони присвятили своє життя найсвятішому на землі – Дитині.

Ірина ШУКАТКА, методист РМК.

Голос Сокальщини на GoogleNews