Про освіту

На Яворівщині відбувся захід ”Освітянські діалоги – 2022″ | Яворівська РДА

На Яворівщині відбувся захід ”Освітянські діалоги – 2022″ | Яворівська РДА

Сьогодні, у приміщенні Новояворівського краєзнавчого музею відбувся захід ”Освітянські діалоги — 2022: кращі практики ефективного управління в реаліях сьогодення, нові виклики, перспективи” для керівників та працівників відділів освіти територіальних громад району, керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників інклюзивно-ресурсних центрів.

Розпочався захід з вітального слова першого заступник голови Яворівської РВА Володимира Дзюньки, який привітав присутніх та побажав спокійно і з користю провести час.

«24 лютого змінили нас усіх, заставили розпочати життя заново, але не зламало. Навпаки ми стали сильнішими і єдиними і втому наша сила. Молодь — майбутнє України, тому наше завдання вкладати максимум зусиль для щасливого і незалежного майбутнього нашої країни. Слава Україні» — зазначив Володимир Дзюнька

Також Володимир Петрович нагородив подякою начальника Яворівської РВА Ярослава Коминського керівників закладів освіти, за особистий внесок в підтримці та допомозі внутрішньо переміщених осіб.

В.о. начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та молоді Яворівська РВА Оксана Мехер ознайомила присутніх з програмою заходу.

«З вірою у перемогу, в українську освіту і наших освітян розпочинаємо серію зустрічей ”Освітянські діалоги — 2022″. Бажаю усім нам гарно провести час та набутись нових знань від колег» — додає Оксана Майхер

Програма заходу складалася з чотирьох частин:

  • управління освітою територіальних громад в умовах сьогодення: нова школа, трансформація освітнього середовища громади розповіли керівники відділів освіти територіальних громад;
  • комунікації, партнерства, синергетична взаємодія як основа ефективної діяльності Центрів професійного розвитку педагогічних працівників;
  • Інклюзивно-ресурсний центр в умовах децентралізації та дії правового режиму воєнного стану. нематеріальна культурна спадщина в основному процесі.Зокрема, учасники заходу мали змогу спілкуватися, ділитись досвідом та новими знаннями серед колег.

На завершення учасники заходу оглянули експозиції Яворівської забавки у музеї під керівництвом директора музею Лесі Більської.

Зазначимо організатори заходу відділ освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та молоді Яворівська РВА.

Голос Сокальщини на GoogleNews