Фестивалі та концерти

У Яворівському національному природному паркі відбувся Молодіжний фестиваль «Бабине літо 2021»

З нагоди Всесвітнього дня туризму у Яворівський національний природний парк відбувся Молодіжний фестиваль «Бабине літо 2021», який не тільки сприяє популяризації української туристичної пісні, а й формує екологічну культуру та патріотичну свідомість молодого покоління та дає можливість розкрити свій талант у авторських піснях.

Цьогоріч у заході взяли участь студентські команди із 8️⃣ навчальних закладів Львівської області, а до відкриття з музичним привітанням долучилися представники Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України.

Михайло Біляк, директор Яворівського національного природного парку, організатор заходу, зазначає, що спів українських похідних пісень − це наша історія та патріотизм, який формується на емоційному піднесенні, а учасники, студенти, на практиці зможуть побачити використання природних ресурсів у туристичній діяльності та дії працівників природоохоронної установи для збереження навколишнього природного середовища регіону Розточчя.

Варто зазначити, що цього року фестиваль відбувся вже у 22 раз і незмінно одними із членів журі були заслужені артисти України Леонтій (Левко Дурко) та Лідія (Аеліта) Бебешки.

Голос Сокальщини на GoogleNews