Листи до редакції

Де замовити італійські страви в Києві?

Якщо хочете побалувати себе гастрономічними вишукуваннями, тоді дозвольте провести легкий екскурс в опису найвідоміших страв у таких закладів.

Лазанія

Що таке лазанія ? Ця страва так само подається в будь-якому італійському ресторані Києва. У перекладі на російську мову слово позначає – «часто». Широкі пласти спеціального тіста з начинкою і соусами. Традиційно лазанью готують у два дні. День перший насичений приготуванням соусу. А в другий день готують тісто і складають всі блюда. З сирів додається виключно пармезан, і лише в окремих випадках – рикотта.

Різотто

Естафету перехоплює страва під назвою – Різотто. Дослівно в перекладі блюдо називається – «відварений рис». За консистенцією різотто – це серединка кордонів супом і кашею. Його готують з рибою, гарбузом або пепероні, іноді з сосисками, а для особливих гурманів – з жабами. Рис прийнято використовувати короткий дрібного зерна. Ну і нарешті, в «різотто по – міланськи» обов'язково додають шафран.

Карпаччо

Карпаччо являє собою нарізку сира та яловичини, а саме – вирізки. Може бути і карпаччо з морепродуктів. Наприклад, лосось, тунець, восьминіг. Як альтернатива – м'ясо в'ялене. Всі блюдо ретельно змащується спеціями і поливається оцтом.

Піца з доставкою

Отже, піца. У перекладі з італійської мови, дане слово означає – прісний хліб. Смачну коржик обсипають начинками з приправою і запікають блюдо в спеціальній печі. Вважається, що рецепт найправильнішою піци винайшли в Неаполі. Її назва – «Маргарита ». Вона як італійський прапор по своїй колірній гамі. Помідори – червоні, зелений базилік, білий – моцарелла. Традиційна закрита піца – називається « Кальцоне ». Доставка піци тут здійснюється своєчасно з найкращих ресторанів столиці. НЕ даром сервіс так і називається " Royal Service ".
паста

Вирушаючи в італійський ресторан у Києві, в меню Ви обов'язково знайдете страву під назвою «паста». У перекладі це означає – «тісто». Інгредієнт такого тісту є лише вода з борошном. Воно може бути сухуватим, якщо зроблено на фабриці, і свіженьким, якщо замішане в домашній кухні. Основна вимога – це щоб пшениця для борошна була виготовлена ​​з її твердих сортів.

Равіолі звичайні – це теж різновид пасти. Їсти спагетті потрібно, намотуючи на вилку. Приємного Вам апетиту! Відправляйтеся в один із затишних ресторанчиків Києва, і робіть своє замовлення улюбленого італійського блюда.

Голос Сокальщини на GoogleNews