
У Львові вперше ресторани об’єдналися для популяризації українського глінтвейну.
Традиційний зимовий напій у Львові пропонують скуштувати в новому форматі — на основі українських вин. Ця ініціатива є частиною проєкту «Український глінтвейн у Львові», метою якого є підтримка локальних виноробів і розвиток гастрономічного туризму. Керівниця управління туризму Львівської міської ради Христина Лебедь зазначила: «Такий підхід є логічним розвитком локальної гастрономії та привертає увагу до українських винних традицій». Вартість однієї порції коливається від 100 до 290 грн.
Глінтвейн можна скуштувати в закладах, таких як «Зорецвіт», «Промінь», Ресторація «Бачевських» та інших. Минулого року у Львові також проходив Lviv Wine Weekend, де обговорювали питання розвитку виноробної галузі.