Кримінальні події

Кримінальні новини 14-20 січня 2014р.

З 14 до 20 січня в Сокальський РВ надійшло 65 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 8 – нанесення тілесних ушкоджень, 5 – крадіжки, 4 – навмисне пошкодження майна, 1 – ДТП та інші.

14 січня житель м. Сокаль Б. заявив, що невідома особа викрала з квартири сумочку його дружини. Суму завданих збитків встановлюємо.

Невідома особа пошкодила автомобіль жителя м. Сокаль В. – дзеркало заднього виду.

15 січня в приймальний покій Червоноградської міської лікарні привезли двох жінок: К., 1931 р. н., та О., 1949 р. н., жительок Волинської області. Першу із забоєм грудної клітки, другу – із переламом правого суглобу руки та забоєм грудної клітки, які вони отримали під час ДТП, яка сталася поблизу с. Хоробрів.

16 січня надійшло повідомлення, що зі свердловини водозабору, розташованого по вул. Українській в м. Сокаль, викрали сталевий лист та фланці.

На березі р. Горижанка, що у с. Варяж, місцевий житель В. виявив мінометну міну часів Другої світової війни.

Жителька м. Сокаль Е., 1939 р. н., заявила, що невідома особа з прихованого телефону, шляхом обману, шахрайським способом заволоділа коштами в сумі 16 тис. грн., які заявниця переказала на банківський рахунок.

18 січня житель м. Сокаль А. повідомив, що вночі невідома особа пошкодила бокове вікно його автомобіля, який був припаркований по вул. Героїв УПА.

20 січня житель м. Сокаль М. заявив, що невідома особа зняла два передні колеса з його автомобіля, який стояв неподалік під'їзду, завдавши збитків на суму 1160 грн.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews