Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 1 по 11 лютого 2013 року

З 1 по 11 лютого в Сокальський РВ ГУ МВСУ У Львівській обл. надійшло 80 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені чи готуються. Серед них: 13  нанесення тілесних ушкоджень, •12  крадіжки, 4  навмисне пошкодження майна, 3  ДТП, 1  пожежа та ін.

2 лютого в чергову частину надійшло повідомлення від жительки с. Комарів М., 1981 р. н., про те, що в період з 28 січня по 2 лютого ц. р. зламали двері в господарській будівлі заявниці і викрали велосипед. Цей факт перевіряємо.

Того ж дня, внаслідок короткого замикання телевізора, виникла пожежа в житловому будинку жителя с. Перемисловичі Б., 1971 р. н. Тілесних ушкоджень ніхто не отримав.

4 лютого житель Великих Мостів І., 1939 р. н., повідомив, що викрали акумулятор з його автомобіля, який стояв на подвір'ї. Цей факт перевіряємо.

Того ж дня надійшло повідомлення з дитсадка №1 м. Сокаль, від гки А., 1963 р. н., про те, що поцупили гроші з її сумочки. По цьому факту проводимо оперативнорозшукові заходи.

5 лютого жителька Сокаля О. повідомила, що неподалік її будинку невідома особа побила її та викрала золотий ланцюжок і сумку, в якій були гроші. Цей факт перевіряємо.

8 лютого нам повідомили, що вночі невідома особа перелізла через огорожу на територію ТзОВ "Галичхутро", що у с. Велике, і викрала норки.

Того ж дня сталася ДТП неподалік м. Великі Мости: водій автомобіля "ФольксвагенПасат" П., •1959 р. н., житель Росії (Республіка Карелія), не дотримався бокового інтервалу, внаслідок чого іномарка зіткнулась із автомобілем марки "МАН", яким керував житель •м. Нововолинськ С., 1988 р. н. Після зіткнення "МАН" вдарився в "Рено". Тілесних ушкоджень ніхто не отримав.
9 лютого житель с. Хлівчани М., 1989 р. н., повідомив, що біля місцевої крамниці невідомий пошкодив пластикові деталі на його скутері. Цей факт перевіряємо.

Того ж дня нам повідомили, що 8 лютого з крамниці "Рукавичка" викрали алкогольні напої. Цей факт перевіряємо.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВС України у Львівській області.

Голос Сокальщини на GoogleNews