Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 1 по 6 травня 2013 року

З 1 до 7 травня в Сокальський РВ ГУ МВСУ у Львівській області надійшло 30 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 7  крадіжки, 6  нанесення тілесних ушкоджень, 2  навмисне пошкодження майна, 1  грабіж, 1  ДТП та ін.

1 травня житель м. Белз М., 1964 р. н., повідомив, що на березі р. Солокія, під час земляних робіт, знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

2 травня червоноградець П., 1962 р. н., заявив, що напередодні на р. Західний Буг, поблизу с. Бендюга, невідома особа поцупила його мобільний телефон.

Того ж дня надійшло повідомлення від чергової медсестри Сокальської ЦРЛ про те, що в приймальний покій із закритою черепномозковою травмою, розбитою губою звернувся житель с. Двірці Ю., 1961 р. н. Напередодні його побив невідомий чоловік.

3 травня жителька м. Сокаль М., 1961 р. н., повідомила, що з її підвалу викрали консервацію. Суму завданих збитків встановлюємо.

А житель Сокаля Я., 1969 р. н., заявив, що вночі з його підвалу поцупили продукти та речі на загальну суму 1400 грн.

5 травня фельдшер "швидкої допомоги" Белзької лікарні повідомив, що в с. Тяглів у власному господарстві покінчив життя самогубством гн З., 1964 р. н.

6 травня надійшло повідомлення про те, що з церкви святого Миколая у м. Сокаль викрали гроші з пожертвувальних скриньок.

6 травня жителька с. Поториця М., 1981 р. н., заявила, що в її доньки, яка перебувала в місцевому Народному домі, викрали мобільний телефон.

Того ж дня чергова медсестра Червоноградської міської лікарні повідомила, що в приймальний покій із відкритим переломом лівого надколінника звернувся житель с. Волсвин Р., 1988 р. н., та його односелець О., 1985 р. н.  із раною лівого колінного суглобу, садном передпліччя, які вони отримали внаслідок падіння з мопеда.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.  

Голос Сокальщини на GoogleNews