Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 1 по 7 липня 2014 року

З 1 по 7 липня в Сокальський РВ ГУМВС України у Львівській області поступило 96 заяв і повідомлень про злочини, які вчинені або готуються. З них: крадіжки – 5, ДТП – 2, пожежі – 1, нанесення тілесних ушкоджень – 74.

1 липня до правоохоронців звернувся гр. М., житель м. Сокаль, він заявив, що невідома особа 26 червня із незачиненого гаражу поцупила електродрелі та свердла, чим завдала шкоди на суму близько 240 гривень. По цьому факту проводимо перевірку.

Того ж дня надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в Сокалі по вул. Львівській гр. К., житель м. Сокаль, на автомобілі марки «РеноКенгор» наїхав на мотоцикл марки «Мінськ». Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

2 липня черговий лікар приймального відділення Сокальскої ЦРЛ повідомив, що до лікарів із тілесними ушкодженнями звернулась гр. Ж., жителька с. Гатківка, які їй вдома наніс чоловік.

Житель м. Соснівка, гр. П. повідомив, що в озері поблизу с. Сілець виявив труп. Проведеними заходами встановлено особу, ним виявився гр. П., 1946 р. н., мешканець Соснівки.

3 липня із заявою звернулась гр. Д., жителька с. Стенятин, щоб вжити заходів до гр. С., який поблизу продуктового ринку в м. Сокаль погрожував їй фізичною розправою. Проводиться перевірка.

4 липня дільничний інспектор Сокальського РВ ГУМВСУ виявив у господарстві гр. К., жительки с. Стаївка, незаконний посів маку. По цьому факту проводиться перевірка.

Того ж дня мешканка с. Переспа заявила, щоб вжити заходів до колишнього чоловіка гр. С., який погрожував їй фізичною розправою.

6 липня гр. С., житель м. Великі Мости, заявив, щоб вжити заходів до гр. С., який не випускає заявника з будинку.

Михайло ХОМИН, т. в. о. начальника Сокальського РВ ГУМСУ у Львівській обл.             

Голос Сокальщини на GoogleNews