Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 7 по 12 травня 2013 року

З 7 до 12 травня в Сокальський РВ ГУ МВСУ у Львівській області надійшло 45 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені чи готуються. Серед них: 7  нанесення тілесних ушкоджень, 6  крадіжки, 3  ДТП, 2  пожежі, 1  навмисне пошкодження майна та ін.

7 травня надійшло повідомлення про те, що в період з 3 квітня до 7 травня викрали резервний електрокабель, що був прокладений між електропідстанціями поблизу с. Волсвин.

8 травня у с. Ванів горів дерев'яний житловий будинок гна М. Причину пожежі встановлюємо.

Того ж дня в приймальний покій Червоноградської міської лікарні з травмами звернувся червоноградець С., 1961 р. н. Їх він отримав напередодні на ставку у с. Перв'ятичі, де його побив невідомий чоловік.

9 травня жителька смт. Жвирка М., 1979 р. н., заявила, що 5 травня у маршрутному таксі "ЛьвівСокаль" у неї викрали мобільний телефон.

Того ж дня на полі у с. Варяж знайшли артилерійський снаряд калібром 85 мм, часів Другої світової війни.

10 травня житель с. Волсвин В., 1979 р. н., повідомив, що вночі з його подвір'я викрали мотоцикл.

Сокалець Л., 1950 р. н., заявив, що 18 квітня з його будинку поцупили карточку "Приватбанку", з якої зняли 680 грн. Цей злочин вчинила жителька м. Сокаль М.

Жителька с. Цеблів Г., 1959 р. н., повідомила, що викрали три бетонних плити з огорожі її господарства. Суму збитків встановлюємо.

Киянин В., 1961 р. н., заявив, що автомобіль "Мерседес" під його керуванням на автодорозі ЧервоноградНововолинськ зіткнувся з "Хондою". Тілесних ушкоджень не отримав ніхто.

11 травня житель м. Сокаль Г., 1976 р. н., повідомив, що на вул. Українській у Сокалі водій "Жигулів" В., 1957 р. н., наїхав на його авто.

12 травня чергова медсестра Червоноградської міської лікарні повідомила, що в приймальний покій з ножовим пораненням грудної клітки привезли гна В., яке він отримав за невідомих обставин у с. Межиріччя.

Жителька с. Забужжя Р., 1963 р. н., заявила про те, що з її будинку викрали гроші.

Того ж дня сталася ДТП на автодорозі між с. Горбків та с. Равщина: житель с. Хоробрів І., 1990 р. н., обганяв іномарку і його "Жигулі" зіткнулися з нею. Травм не отримав ніхто.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews